Anderen over Harmony Coaching

 

Jenny

Gea heb ik leren kennen als een warme hartelijke vrouw. Door haar inzicht en benadering heeft ze mij erg geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen en ik weer kan genieten van de mooie dingen van het leven!

Jantien
Ik heb een fijn contact gehad met Gea tijdens de opleiding als rouwbegeleider. We zaten samen in een intervisiegroep en hebben veel met elkaar gedeeld, en hierdoor ook van elkaar geleerd. Gea kan goed luisteren en is een warme persoonlijkheid.

Rietje
Gea heeft vanuit haar eigen leven ervaring met loslaten, verdriet en rouw. Ze heeft hiermee geworsteld en weet hoe verlies je kan verlammen. Deze ervaring aangevuld met een professionele opleiding maakt dat ze alle aspecten van verlies en rouw kan begeleiden.

Rouw/Verliescoach
Jeugd/Kindercoach
Uitgever therapeutisch spel Hart op de Tong