Anderen over Harmony Coaching

Edith

Tijdens mijn bezoeken aan Gea heb ik haar ervaren als een betrokken vrouw. Met aandacht luisterde ze naar mijn verhaal, met zorg en bekwaamheid reageerde zij hierop. Dan gingen we vervolgens samen aan het werk. Gea  nam me a.h.w. mee aan de hand en zo kwam ik over een brug. Ik moest het zelf doen, maar hoefde dat stuk op dat moment níet alleen te doen. Hiermee werd alles lichter waardoor ik verder kon met wat er is. Blijdschap en dankbaarheid is nog steeds wat er is als ik aan haar denk.

 Henrike

Ik heb veel inzicht gekregen door Gea, daardoor durf ik stappen te zetten en kan ik oude emoties loslaten. Ook heeft haar werkwijze mij veel duidelijkheid gegeven. Gea is een warme vrouw, ik voelde mij gelijk bij haar op mijn gemak.

 Yvonne

Wij zijn zeer blij met de hulp van Gea.

Mijn dochter was zeer nerveus voor haar afspraken. Maar Gea stelde haar al snel gerust en daardoor kon mijn dochter zich al snel ontspannen en vertellen wat er aan de hand was.

Door middel van kleine veranderingen en tips van Gea, zagen wij na de eerste afspraak al verandering!  Dit zette zich door na de tweede en derde afspraak. Wat een verschil! Mijn dochter is zeer geholpen en met het toe blijven passen van de tips van Gea, komt ze er wel!

Jenny

Gea heb ik leren kennen als een warme hartelijke vrouw. Door haar inzicht en benadering heeft ze mij erg geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen en ik weer kan genieten van de mooie dingen van het leven!

Jantien
Ik heb een fijn contact gehad met Gea tijdens de opleiding als rouwbegeleider. We zaten samen in een intervisiegroep en hebben veel met elkaar gedeeld, en hierdoor ook van elkaar geleerd. Gea kan goed luisteren en is een warme persoonlijkheid.

Rietje
Gea heeft vanuit haar eigen leven ervaring met loslaten, verdriet en rouw. Ze heeft hiermee geworsteld en weet hoe verlies je kan verlammen. Deze ervaring aangevuld met een professionele opleiding maakt dat ze alle aspecten van verlies en rouw kan begeleiden.

 

Rouw/Verliescoach
Jeugd/Kindercoach
Uitgever therapeutisch spel Hart op de Tong