Werkwijze

Rouw en verlies, Ik help je het beste uit jezelf te halen.

Individueel
Bij Harmony Coaching staat rouw en verlies en persoonlijke begeleiding centraal. In een aantal individuele gesprekken gaan we samen aan de slag met waar jij tegen aanloopt. In de intake bekijken we hoeveel gesprekken nodig zijn. In de meeste gevallen zijn 3 tot 8 gesprekken voldoende.

Ik begeleid zowel volwassenen, jongeren als kinderen. Bij kinderen is het prettig als een ouder (op de achtergrond) aanwezig is bij de gesprekken.

De individuele gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis. In overleg kan ik bij u thuis komen, meer informatie vindt u op de pagina Praktisch.

Groepen
Bij Harmony Coaching kun je terecht voor:
Lotgenotencontact rouw- en verliesverwerking voor volwassenen
Lotgenotencontact rouw- en verliesverwerking voor kinderen
Lotgenotencontact voor kinderen van gescheiden ouders

Lotgenoten-cursus ’In Harmony’, Herstel na scheiding.

‘In Harmony’ is een cursus voor mensen die gescheiden zijn. Deze cursus helpt je om je leven weer op orde te krijgen.

De ervaring van een scheiding is er een van intense pijn. Het kan daarom enige tijd duren voordat je het leven weer op orde hebt. Maar al te vaak blijft men rondlopen met  gevoelens  van bitterheid, wantrouwen en eenzaamheid aan de ene kant, of hardheid en herhaling van gebroken relaties aan de andere kant. Dit kan ook aanleiding zijn voor geloofstwijfel.

Therapeutisch bordspel ‘Hart op de Tong’
Speciaal voor kinderen van gescheiden ouders heb ik het spel ‘Hart op de Tong‘ ontwikkeld. Dit is een therapeutisch bordspel, dat ik gebruik bij individuele gesprekken en groepen. In een veilige setting komen vragen voorbij als ‘Mocht jij zelf kiezen bij wie je ging wonen?’ ‘Wat mis je het meest sinds je ouders uit elkaar zijn?’.

Rouw/Verliescoach
Jeugd/Kindercoach
Uitgever therapeutisch spel Hart op de Tong