Werkwijze

Rouw en verlies, Ik help je het beste uit jezelf te halen.

Individueel
Bij Harmony Coaching staat rouw en verlies en persoonlijke begeleiding centraal. In een aantal individuele gesprekken gaan we samen aan de slag met waar jij tegen aanloopt. In de intake bekijken we hoeveel gesprekken nodig zijn. In de meeste gevallen zijn 3 tot 8 gesprekken voldoende.

Ik begeleid zowel volwassenen, jongeren als kinderen. Bij kinderen is het prettig als een ouder (op de achtergrond) aanwezig is bij de gesprekken.

De individuele gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis. In overleg kan ik bij u thuis komen, meer informatie vindt u op de pagina Praktisch.

Groepen
Bij Harmony Coaching kun je terecht voor:
Lotgenotencontact rouw- en verliesverwerking voor volwassenen
Lotgenotencontact rouw- en verliesverwerking voor kinderen
Lotgenotencontact voor kinderen van gescheiden ouders

Lotgenoten-cursus ’In Harmony’,vind je plek.

‘In Harmony’ is een cursus voor mensen die een dierbaar persoon hebben verloren. Deze cursus helpt je om je leven weer op orde te krijgen.

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. In vijf ontmoetingen staan zulke gevoelens centraal: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

 

Therapeutisch bordspel ‘Hart op de tong’ bij scheiding van ouders
Speciaal voor kinderen van gescheiden ouders heb ik het spel ‘Hart op de tong‘ ontwikkeld. Dit is een therapeutisch bordspel, dat ik gebruik bij individuele gesprekken en groepen. In een veilige setting komen vragen voorbij als ‘Mocht jij zelf kiezen bij wie je ging wonen?’ ‘Wat mis je het meest sinds je ouders uit elkaar zijn?’.

Hart op de tong bij rouw en verlies is een uitbreiding te gebruiken bij verlies van een dierbare. 

 

 

Rouw/Verliescoach
Jeugd/Kindercoach
Uitgever therapeutisch spel Hart op de Tong