Training met Hart op de tong in beeld

Harmony coaching geeft één trainingsdag met het therapeutische spel Hart op de tong. Nu ook online te volgen, 2 dagdelen verspreid over 14 dagen. Na het eerste dagdeel ga je aan het werk met Hart op de tong in beeld. Het tweede dagdeel wisselen we ervaringen uit en leer je hoe je het spel met de vragenkaartjes van Hart op de tong bij scheiding en rouw en verlies, met allerlei variaties kan inzetten. 

We kijken hoe het gezinssysteem werkt voor, tijdens en na de scheiding of traumatische gebeurtenis. Hoe een leerkracht of coach met kennis van het systemisch werk, het verschil kan maken voor een leerling met ‘lastig’ gedrag in het (school)systeem.

Deze dag is vooral een praktijk dag en leer je kijken zonder oordeel naar (familie)systemen.

Op verzoek van nieuwsgierig geworden deelnemers kun je een tweede trainingsdag volgen waarin we opstellingen in de ruimte oefenen 1 op 1 bij rouw en verlies, bij scheiding en andere situaties. Het wordt naast de theorie van opstellingen een praktische dag. Je gaat kennismaken met een breder palet aan opstellingen en leert diverse toepassingen in de methodiek van opstellingen. We borduren voort op de eerste dag met de thema’s scheiding, rouw en verlies, adoptie, grenzen stellen, buigen, vergeven, je lot/last dragen en de 4B’s (gevoelens)

Deze training is een vervolg en verdieping op de training met Hart op de tong. Heb je de training met Hart op de tong gevolgd, dan kun je deze dag apart boeken. Deze training is alleen fysiek te volgen!   

 

 Feedback van cursisten:

  • Wat een fijn spel, prachtige tool en bruikbaar voor veel meer dan kinderen van gescheiden ouders.
  • Dank voor de verhelderende, boeiende, zinvolle dag, je rust, kennis, en open houding.
  • Wat fijn dat je je eigen casus in kan brengen. Ga vooral zo door met je open- en persoonlijke houding naar de cursisten toe!
  • Wat heb jij een prachtige tool ontwikkeld. Je doet het prachtig, open, kwetsbaar en professioneel!
  • Dank voor jouw oprechtheid, er mogen zijn zoals je bent en je praktijkvoorbeelden met daarin de praktische toelichting.
  • Ik had verwacht dat we alleen het spel uitgelegd zouden krijgen. We kregen zelfs veel meer, namelijk inzicht in onze eigen situatie.

Trainingsdag met Hart op de tong 8 oktober 2021, 18 maart, 17 juni 2022

Trainingsdag Opstellingen 1 op 1  9 oktober 2021, 19 maart, 18 juni 2022

Trainer     Gea Stoel

 

 

 

 

Rouw/Verliescoach
Jeugd/Kindercoach
Uitgever therapeutisch spel Hart op de Tong